Senaste inlägg

  • Spa med salt och ljusterapi i Stockholm
    Spa med salt och ljusterapi i Stockholm
    För ett tag sedan var jag bjuden av min mamma på en mysig spa dag i Gamla stan i Stockholm. Behandlingen var att man satt i ett lugnt...
    Skriven av  |  0 Kommentar

Aktuella kommentarer

Det finns ingen kommentar

Följ oss på FacebookMöbler till barnrum.

Möbler till barnrum.

För två år sedan fick min dotter ideèn om att göra om sitt rum i havstema. "Allt ska vara blått" sa hon.

Fast det vill ju inte jag. Så då fick vi sitta ner och rita och tänka hur hennes rum skulle bli. Idag har fortfarande sitt havsrum kvar och är så nöjd.

Det vi gjorde var att ha blå färger men även andra inslag som vitt och lite grönt. För i havet så är det mer grönt än blått.

Jag målade om ett gammalt skåp som jag fått av min bror. Vitt i flera lager med ett lack som avslutning så att det går och torka

med blöt trasa, den ska ju vara i ett barnrum. Och min dotter ville så gärna ha ett akvarium ovanpå. Så då måste skåpet tåla lite väta och mycket tyngd.

Vi valde att sätta små sjöstjärnor i trä på skåpet. Ett skåp eller annan typ av förvaring är ett måste i ett barn rum för att barnen dels själv ska kunna ta och lägga tillbaka sina saker lätt. Ingen stor läskig bokhylla här tack. Som ni ser på bilden så fick hon sin vilja igenom väggen är blå. Men fint vart det.

v

Taggar:   inredning inspiration heminredning DIY skåp hav barnrum sjöstjärnor blå
Inlägg av Alexandra Öngider |  0 Kommentar
 

Kommentarer(0)

Det finns inga kommentarer

 

Skicka en kommentar

Skicka

 
top