KÖPVILLKOR

 visas på köpvillkoren

Minimiålder för att handla hos Home Design är 18 år.  

Priser: Priserna är i svenska kronor inklusive moms. Home Designs fysiska butik och nätbutiken kan ha olika priser och kampanjer.

Pack material: Vi försöker att återvinna all emballage och packmaterial som vi får när vi skickar ut paketen till er. Det känns kanske inte lika lyxigt men vi försöker att tänka på miljön.

Kunduppgifter: Vid första köptillfället ber vi dig fylla i dina kunduppgifter. Dessa måste du fylla i för att vi ska kunna hantera dina beställningar på bästa möjliga sätt.De personuppgifter du lämnar vid beställning behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan ditt medgivande. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och vill du ta bort uppgifterna hos oss så ordnar vi det. Personuppgiftslagen hittar du på www.pul.nu

Betalning: Betalning med Payson 

 1. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

  Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

  Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

  Läs mer om Payson här: https://www.payson.se

 2. Om PaysonFaktura      
  Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
  Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
  Information om ångerrätt
  Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
  avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
  nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
  ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
  Information om pantsättning
  Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

 3. Om PayPal               PayPal Home Design  

  PayPal är en globalt ledande betalningstjänst och ett tryggare och snabbare sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan man betala och överföra pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter, och flexibelt välja att betala med antingen kontosaldot på PayPal eller med det kreditkort man valt att koppla till PayPal-kontot. Med PayPal-betalningar kan man också få PayPals köparskydd och säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). Med över 169 miljoner aktiva PayPal-konton på 203 marknader och 25 valutor över hela världen bidrar PayPal till att göra global handel möjlig.

  PayPal grundades 1998 och företaget har kontor över hela världen, också i Skandinavien.

Leverans: "home-desing.se levererar bara inom Sverige". Dina beställningar skickas alltid så fort som möjligt, oftas har ni era varor inom 2-5 arbetsdagar. Dock kan leveransen ta upp till 2 veckor vid hård belastning eller restade varor. Om du beställt beställningsvaror som tex. möbler kan det ta upp till 2-6 veckor. Dina varor levereras med brev eller paket beroende på vikt och storlek, mindre paket levereras till ditt närmaste DHL servicepoint där du själv hämtar ut paketet (ta med id-handling), större paket och pall vara levereras direkt till leverans adressen. Lämna ditt mobilnummer då DHL sms:ar dig direkt samma dag paketet anländer till utlämningsstället. Vill du inte lämna ditt mobilnummer går det självklart att bara lämna mejl, men då måste du bevaka din mejl där när ditt paket kommer.

Ni som vill hämta varorna själva på vårt lager i Västerhaninge för att slippa fraktkostnaderna välj då "Home Design hämtas i butik" på frakt alternativ.

Transport: Om dina varor skadas eller kommer bort under transporten från oss till kunden så är vi betalningsansvariga. Om dina varor skadas eller kommer bort då du återsänder den till oss så är kunden betalningsansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till DHL eller utlämningsstället. Om dessa ej åtager sig skadeansvaret, ska du kontakta oss.

Ej uthämtat paket: För ej uthämtade paket debiteras kunden 395:- för att täcka våra omkostnader.

Reklamationer: Skulle dina varor vara skadade eller på något annat sätt defekta, eller om du fått fel vara, ber vi dig kontakta oss genom att maila oss eller ringa butiken, så rättar vi självklart till felet! Vid eventuella tvister vid reklamation följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Öppet köp:

Du har full rätt att byta till annan vara eller ångra ditt köp inom fjorton (14) dagar från och med att du har mottagit varan. Kontakta oss innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för all fraktkostnad. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. När ni returnerar en beställning som ni fått levererad fraktfritt, gör vi ett avdrag på 59 kronor för vår fraktkostnad.

OBS! (Ej öppet köp på möbler och beställningsvaror)

Vi reserverar oss för fel på sidan, fel i priser och för övriga vilkor för köp. Vi reserverar oss för utsålda eller utgångna produkter och prishöjning hos våra leverantörer. Vilket gör att vi har rätt att annullera avtal som kan ha ingåts för sådana produkter.


top