OM OSS 

Vi är ett inredningsföretag som funnits sedan 2 juni 2012. Home Design är en butik som ger kunden inspiration inom heminredning. Att komma in till butiken ska kännas som att komma hem.

Hemmet har alltmer blivit en plats som vi lägger mycket av våra pengar på, vår tid och kraft. Vi renoverar, flyttar eller köper nytt hus eller lägenhet. Vi vill ha det fint hemma med saker och färger vi tycker om. Vårt motto är att man ska kunna unna sig saker då och då, eller ge bort presenter till vettigt pris. På den här hemsidan finner ni allt från värmande ljusstakar till fina tyg blommor, postförvaring, möbler och mycket annat. Vi lovar absolut inspiration! Och vi söker just den medvetna kunden som vill sätta prägel på sin tillvaro! Hoppas du blir inspirerad av Home Design.se

HOMESTYLING

Behöver du hjälp med att inreda ditt hem/eller ett specifikt rum, eller du kanske ska sälja ditt hem och behöver hjälp med att styla om inför försäljningen. Då kan du anlita oss.

Vi har många års erfarenhet av inredning. Vi utför home styling projekt inom Stockholms regionen och bara inredning, ingen renovering som tex. målning eller tapetsering. Däremot kan du få tips och råd i färg val av detta.

Kontakta oss via telefon eller e-mail för mer information.

FÖR FÖRETAG

För dig som vill beställa företags presenter/julklappar till dina anställda;

Om det är någon specifik produkt som inte finns tillräkligt antal av som du vill beställa kontakta oss så försöker vi ordna det.


top